El grup del Millor va anunciar ahir a través d'un comunicat que presentarà una querella contra el secretari municipal de Lloret, Rafael Garcia, demanarà la seva inhabilitació i sol·licitarà que "s'investigui el seu patrimoni personal". Els motius bàsicament són perquè consideren que hi ha hagut "mala praxis" en concursos públics. El Millor també va anunciar que properament en presentarà una altra contra l'interventor Carlos Arbó.

El Millor exposa principalment tres raons per les quals presentarà una querella contra el secretari municipal. En primer lloc, el grup creu que l'Ajuntament va cometre "un error" per no haver sol·licitat una titul·lació d'una empresa en la concessió del Trenet de Lloret i que ha costat el pagament d'una indemnització.

En segon lloc, també en el cas del trenet, el Millor afirma que es va fer un plec de condicions "clarament partidista", que va comportar nombroses al·legacions que no van ser contestades. Però el que consideren més greu és que es "va mantenir obert sense cap sentit a priori aquest concurs, durant quasi dos anys més" fins que es va anul·lar la licitació. I precisament ara Transports Pujol reclama una indemnització per aquells dos anys, segons el comunicat.

Per últim, també acusen el secretari de "mala praxis" en concursos públics, ja que asseguren que a Lloret el 95% dels concursos es fan "amb caràcter d'urgència donant pocs dies de marge amb la ferma creença de posar pals a les rodes, fet que dóna avantatge a certs licitadors".

Finalment, el grup anuncia que faran públiques "noves i greus presumptes irregularitats del secretari i l'interventor" que ja han posat en mans de les autoritats competents.