La Policia Local de Lloret de Mar (Selva) ha detingut un home i una dona com a presumptes autors d'una estafa comesa a través d'una pàgina web. Els detinguts oferien un lloc de feina que consisitia en vendre material informàtic des de casa. Prèviament, a la web es demanava fer un ingrés bancari per aconseguir unes claus d'accés i unes contrasenyes per poder començar a treballar. Una veïna de Lloret va fer aquest ingrés però, un cop aconseguides les contrasenyes, no podia accedir a la web i tampoc ningú responia a les seves trucades. Per això, va posar els fets en coneixement de la policia local que va iniciar una investigació i va poder detenir els estafadors.

La dona que va destapar l'estafa es va adreçar a la policia local i va explicar que, després de fer l'ingrés bancari, no podia accedir al web a través del qual, suposadament, havia de començar a treballar.

La Policia Local de Lloret de Mar va iniciar una investigació que va acabar amb la detenció d'aquestes dues persones. A més, els agents van constatar que un dels detinguts es trobava en situació irregular al país i va posar el cas en coneixement de la policia estatal.

Detenció per tràfic de drogues

D'altra banda, agents de paisà de la policia local van detenir la setmana passada a l'avinguda Just Marlés un ciutadà britànic acusat d'un delicte contra la salut pública i tràfic d'estupefaents.

El detingut portava prop de prop de 1.300 euros en bitllets fraccionats de 10, 20 i 50 euros i cinc paperines de cocaïna.