Tarda negra a la xarxa viària de les comarques gironines. Dues persones van resultar ferides de gravetat, un d'elles molt greu, després de veure's involucrades en dos accidents a la C-31, un a l'Alt Empordà al municipi de Viladamat i l'altra, al seu pas per Palamós.

El primer dels accidents es va registrar a quarts de cinc de la tarda quan un cotxe i un camió van xocar per encalçament a Viladamat. La conductora del turisme -un Seat Ibiza- va resultar ferida greu i l'helicòpter medicalitzat del SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques) la va evacuar fins a l'hospital Josep Trueta de Girona. La conductora és veïna d'Olot, té 28 anys i va quedar atrapada dins del vehicle i per això, els Bombers la van haver d'escarcerar.

El xoc es va produir al quilòmetre 364,7 de la C-31 al seu pas per Viladamat i un dels carrils de la via va resultar tallat des d'un quart de sis de la tarda fins cap a tres quarts de set, segons fonts del Servei Català de Trànsit (SCT), fet que va generar algunes retecions a la zona. Els Mossos d'ESquadra van ser els encarregats de donar pas als vehicles.

El segons dels sinistres viaris és el que va comptar amb una persona ferida de més gravetat. Es tracta d'un ciclista que estava circulant per la C-31 a l'alçada de Palamós, quan aquesta carretera ja s'ha transformat en una autovia. L'home va xocar per darrere contra un turisme que es trobava al voral estacionat perquè havia tingut una avaria. Com a conseqüència de la topada, l'home va resultar ferit molt greu. Es tracta d'un jove de 25 anys i procedent de l'Uruguai. Va ser traslladat en ambulància del SEM fins a l'hospital de Palamós.

La carretera va resultar tallada des d'un quart de sis fins a gairebé tres quarts de set del vespre, segons fonts del SCT. Pel que fa al cicilista s'expoca a una denúncia per infracció de trànsit en haver entrat a una via prohibida per a les bicicletes, segons fonts dels Mossos d'Esquadra.

Un altre accident amb un ferit greu es va registrar dilluns cap a dos quarts de dotze de la nit a Fornells de la Selva. Un cotxe hauria sortit de la via al quilòmetre 3 de la carretera que uneix Fornells amb Campllong. Una ambulància del SEM es va emportar la persona ferida en estat greu fins a l'hospital Josep Trueta de Girona.

En tots els accidents registrats durant dilluns i dimarts hi van participar els efectius d'emergències dels Bombers, els Mossos d'Esquadra i el SEM.