Els vint-i-cinc establiments participants en aquesta edició representen, segons assenyala l'organització, la "consolidació" de la iniciativa. Tot i així, les perspectives futures tenen en compte diverses novetats per tal de fer créixer la jornada. Una de les quals és el nombre de restaurants adherits a la causa, que tal i com diu el president d'ABROBVELL, Josep Maria Oliveras, es preveu que arribi ?l'any vinent als 40. Segons el responsable de l'entitat, "cal aprofitar el poder d'atracció turística que té el Barri Vell perquè quan s'hi celebrin esdeveniments com aquest es puguin atreure quants més visitants sigui possible". En aquest sentit, el portaveu ressalta que l'objectiu és donar a conèixer el Barri Vell a través de "la seva riquesa gastronòmica" i provocar, de retruc, que l'esdeveniment es converteixi en "un referent turístic estiuenc" a la ciutat.

D'altra banda, l'organització tampoc descarta atorgar una connotació nocturna a aquesta acció culinària. Agafant com a exemple la iniciativa "Flors de Nit" que té lloc per Temps de Flors, la intenció és ampliar el ventall de propostes més enllà de les deu de la nit brindant la possibilitat de consumir còctels i combinats especials, unes begudes que compartiran protagonisme amb els tastets.