L'Aeroport de Girona oferirà durant la temporada d'hivern 16 rutes. Això significa un 20% menys de destinacions que l'any passat. La temporada d'hivern comença demà i s'allargarà fins al 28 de març. Durant aquests mesos, es preveuen 2.000 enlairaments i aterratges i es posaran a la venda 400.000 seients. Ryanair ha complert les retallades anunciades al maig i ha eliminat rutes històriques com les de Londres (tant Stansted com Luton) o París Beauvais, que havia ofert des de l'arribada a Girona el 2004. A banda de la companyia irlandesa, només es queda a l'aeroport Wizz Air amb un vol a Kíev i vols xàrter a Nador operats per Ten Airwais. A l'estiu, l'aeroport va arribar a les 69 destinacions.

La retallada deixa sobretot tocades les connexions amb el Regne Unit, ja que a partir del proper hivern també es perdran les rutes de Bristol i Manchester. La resta de destins que cauen de la llista són l'alemanya Colònia, l'holandesa Maastrich i la polonesa Poznan.

Per contra, Ryanair recuperarà tres rutes aquest hivern a l'aeroport de Girona: Karlsruhe/Baden-baden (Alemanya), Bratislava (Eslovàquia) i Glasgow (a Escòcia). Les onze rutes restants que Ryanair mantindrà aquest hivern 2014 a l'aeroport de Girona seran les dues del Marroc (Marràqueix i Rabat), les quatre d'Itàlia (l'Alguer, Pescara, Cagliari i Pisa), tres d'Alemanya (Bremen, Niederrrhein i Frankfurt) i les d'Eindhoven (Països Baixos) i Wroclaw (Polònia).