La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, va presidir ahir els actes de commemoració del 25è aniversari de l'escola Santa Margarida, de Quart. El Museu de la Terrissa va acollir els actes de celebració però, abans, Rigau va fer una visita a les instal·lacions del centre educatiu.

Això era al migdia, però abans, al matí, l'alumnat i el professorat del centre ja havia començat a celebrar l'aniversari amb un acte al gimnàs escolar, on es va presentar un logotip commemoratiu, es van llegir poemes relacionats amb l'escola i, a l'exterior, es va descobrir una placa de terrissa i es va penjar una senyera a la paret.

Les 12 era l'hora fixada per als actes institucionals que va presidir Irene Rigau, que abans d'obrir la celebració al Museu de la Terrisa va entrar al col·legi Santa Margarida. Allà ja hi va trobar alguns escolars en plena tasca de dinar.

La directora del centre, Imma Marquès, va ser l'encarregada d'obrir l'acte oficial, al qual també van assistir el subdirector general de la Inspecció d'Educació, Manuel Busom, el delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús, el director territorial d'Ensenyament, Albert Bayot, i l'alcalde del municipi, Lluís Lloret. Al seu costat també hi havia l'exdirectora de l'escola Santa Margarida, Carme Ibarz, i el pare d'un alumne actual, David Sances. Amb aquest acte, el col·legi va voler retre un homenatge als alumnes, els pares, els mestres i a totes aquelles persones que han contribuït al seu creixement els darrers 25 anys.

El centre és d'una línia, amb els grups de P4, primer i cinquè de Primària desdoblats, i té una plantilla formada per 19 mestres.