Cadaqués va ser el municipi més afectat pel temporal de llevant a la Costa Brava. Onades de fins a quatre metres van fer crèixer el nivell del mar obligant a tallar la riba i la riera es va desbordar a la seva desembocadura inundant baixos d'edificis, aparcaments i diversos carrers. Des del consistori també van indicar que diversos murs laterals de camins van col·lapsar obligant a tallar-los per evitar que els desprendiments fessin mal a algú. L'alcalde de Cadaqués, Joan Figueres, va explicar que la riera "ha baixat molt plena durant tota la nit i s'ha fet un tap a la seva desembocadura", per la qual cosa l'aigua ha inundat diverses zones del passeig marítim, baixos d'edificis i garatges i la plaça de Ses Herbes. "A l'aigua li costava desembocar i ha sortit de la llera", va explicar.

Els desguassos també van donar problemes en aquest municipi altempordanès, ja que el seu col·lapse va inundar baixos d'alguns edificis de primera línia de mar. El batlle va explicar que alguns veïns van veure com l'aigua els sortia pel lavabo i els desaigües de les aixetes. Figueres va indicar que molts desaigües d'aigües plujanes van a petar a la riera i que la força de les ones impedia que sortís i per això l'aigua va anar amunt.

A Banyoles un diluvi de quasi 200 litres per metre quadrat en poc menys de 24 hores va deixar l'estany prop del desbordament amb diverses barques convertides en piscines flotants. L'estany va passar dels tres metres sota la cota zero als set metres sobre aquesta mateixa cota. La comporta del sobreeixidor de l'oficina de turisme va treure 30.000 litres d'aigua per minut i així es va evitar el desbordament. de l'estany.

A Girona la pluja va caure de matinada i a la tarda de diumenge. El primer episodi va negar la zona de l'escola Bell Lloc i les fulles que el vent i la pluja va fer caure van col·lapsar els embornals de diverses zones de la ciutat que van quedar inundades. El segon episodi va deixar impracticable la rotonda d'accés a la ciutat per la C-65, a Girona Sud, que es va haver de tallar al trànsit.