Els Mossos d'Esquadra han detingut un camioner per fingir un robatori violent a Riudellots de la Selva. L'acció tenia com a objectiu ocultar la venta ilegal de la seva pròpia mercaderia duta a terme pel conductor.

El transportista va denunciar als Mossos el suposat robatori que havia patit a les sis de la matinada del 23 de juny. Va explicar que mentre estava a l'àrea del servei del Gironès, uns individus l'havien amenaçat amb una pistola, li havien ruixat els ulls amb un esprai i l'havien fet entrar al maleter d'un cotxe. Llavors havien dut el seu camió fins a l'àrea de Riudellots de la Selva, on li havien robat la càrrega.

Un cop denunciats els fets, els Mossos van obrir una investigació, que va acabar amb la suposada víctima detinguda al comprovar que el robatori era una mentida per encobrir un delicte. Quan els agents van començar a investigar el suposat robatori, es va adonar que l'home no deia la veritat i que l'atracament a punta de pistola no s'havia dut a terme.

Davant les evidències trobades, el conductor va acabar reconeixent que havia venut la mercaderia que transportava, que eren bàsicament roba i sabates de marca. Posteriorment va simular que havia estat víctima d'un robatori.

A l'espera del judici

Els Mossos d'Esquadra van detenir el camioner el 24 de juny com a suposat autor d'un delicte de furt. El transportista te 28 anys i és de nacionalitat romanesa. De moment no es coneix el seu domicili. El detingut va passar el 25 de juny a disposició de jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, que el va deixar en llibertat provisional a l'espera del judici.