TrÓnsit i Mossos posen en marxa el dispositiu 'Pas de l'Estret' fins el 15 de setembre

Aquest divendres han fet un control a la Jonquera en sentit sud i el 28 d'agost serÓ a l'Aldea en sentit nord

31.07.2015 | 18:22

El Servei Català de Trànsit i els Mossos d'Esquadra han posat en marxa aquest divendres el dispositiu 'Pas de l'Estret', que s'allargarà fins el 15 de setembre. L'objectiu és garantir la seguretat viària dels viatgers que es desplacen entre els països europeus on resideixen -sobretot des de França, Bèlgica, Itàlia i Alemanya, i també Catalunya- i els seus països d'origen al nord del Magrib. Aquest divendres s'ha dut a terme un control a La Jonquera, en sentit sud, i el proper 28 d'agost tindrà lloc a l'Aldea, en sentit nord, ambdós casos a l'AP-7. Els agents informen els conductors sobre els riscos associats a la fatiga i controlen que els vehicles no viatgin amb excés de pes, entre d'altres.

A més, també inspeccionen l'ús correcte dels sistemes de retenció infantil i informen com s'han de disposar les mercaderies a l'interior dels vehicles.

Els desplaçaments d'Europa cap al nord d'Àfrica i viceversa impliquen una major mobilitat en territori català, especialment a l'autopista AP-7. L'operatiu s'ha establert en col·laboració amb Abertis Autopistes, Áreas i el Centre d'Atenció i Gestió de Trucades d'Urgència 112.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllašos recomanats: Premis cinema