Campdevànol manté cinc treballadores de la Llar d'Infants el Barrufet

17.08.2015 | 07:23

L'Ajuntament de Campdevànol va acordar fa pocs dies la constitució de la taula de treball de la Llar d'Infants Municipal El Barrufet. La taula està formada per tots els grups polítics del consistori (CiU, MES, CUP i ERC). Arran de les mesures laborals proposades per l'equip de govern de CiU al darrer ple, la taula ha mantingut reunions d'urgència en els darrers dies. A les trobades, la taula va pactar mantenir un equip educatiu format per cinc persones a jornada completa.
La diferència entre la primera proposta de l'equip de govern i el resultat de les reunions de la taula de treball és que si bé reduirà una plaça d'educadora, l'altre lloc de treball que havien proposat reduir a la meitat de la jornada el mantindran sencer.
A més, els integrants de la taula van acordar analitzar i valorar els efectes de l'aplicació de l'ordenança fiscal sotmesa a la consideració del ple del passat 17 de juliol.
Els grups de MES, CUP i CiU van pactar no presentar al·legacions al text i diferir possibles modificacions per causa de l'anàlisi de l'efecte de l'ordenança.
La taula, també, va acordar convidar l'Ampa i la direcció del cente a integrar-se a la taula de treball.
La previsió és programar un calendari mínim de reunions per fer una valoració contínua del servei educatiu.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema