L'Ajuntament de Cassà iniciarà aquesta setmana una campanya per tal que els conductors intentin reduir les topades amb els fanals i, en cas que es produeixin, ho comuniquin al consistori. D'aquesta manera es vol reduir la despesa destinada a reparar fanals trencats. Del gener a l'agost l'Ajuntament ha hagut de destinar 18.000 euros a la reparació d'aquest element mobiliari, malmès per les topades dels vehicles

Durant aquests vuit primers mesos d'any ja s'han canviat 14 fanals. El principal problema ve quan els conductors no comuniquen aquest xoc a l'Ajuntament i la seva assegurança no ho cobreix. Dels 18.000 euros que l'administració ha pagat per a la reparació de fanals, tan sols 6.000 seran tramitats per l'assegurança.

Un dels punts on normalment s'aixafen molts fanals és als polígons industrials. El darrer incident va passar el mes de juliol a l'aparcament del supermercat Caprabo on, a causa de la topada d'un cotxe, un dels focus va caure al terra. Davant d'aquest problema, l'Ajuntament vol conscienciar els ciutadans per tal d'intentar malmetre menys fanals de la via pública.