Un nen de dos anys va morir ahir al matí quan es va precipitar al buit des d'una habitació d'un hotel de Roses. El menor, d'origen francès, s'allotjava a l'establiment hoteler amb la seva família en una estada de cap de setmana.

La parella i el nen van arribar a l'hotel Terraza de Roses, situat a primera línia de mar, dissabte. La família, provinent del sud de França, tenia previst passar-hi uns dies de vacances. Es van allotjar a una habitació del tercer pis de l'establiment.

Ahir al matí, cap a les nou, la família estava a l'habitació i, en un moment de distracció, el nen es va enfilar a una tauleta que hi havia al balcó i, sense que la parella pogués evitar-ho, la criatura es va precipitar al buit. El nen va morir com a conseqüència de les ferides greus que va patir per la caiguda.

L'hotel, un dels més importants de Roses, va avisar immediatament els serveis d'emergències, però no van poder fer res per salvar-li la vida. La criatura va caure daltabaix des d'un tercer pis al carrer Caravel·la de Santa Maria.

El gerent de l'hotel, Miquel Gotanegra, va assegurar que "tots els serveis d'emergència han intentat salvar-li la vida, però lamentablement no ha pogut ser". Els primers a atendre l'infant van ser un bomber fora de servei que estava allotjat a l'hotel i una unitat de bombers que passava casualment per l'avinguda.

"Han vingut bombers, ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques, policies, però ja no han pogut fer-hi res", va explicar Gotanegra, que va voler traslladar el suport a la família. L'hotel es va posar a disposició de la família per tot el que pugui necessitar i va informar que el succés va causar un gran impacte entre el seu personal.

Poc abans de les onze del matí, la comitiva judicial va fer l'aixecament del cadàver i el van traslladar a l'Institut de Medicina Legal de Girona, on li faran l'autòpsia. La mare de l'infant i la seva parella van haver de rebre assistència mèdica i atenció psicològica.

El tràgic succés va córrer com la pòlvora per Roses i nombrosos curiosos es van aplegar a l'hotel. Un fotògraf va poder fer una foto del cadàver del nen i va córrer el rumor que els Mossos d'Esquadra el buscaven. Fonts del cos policial van negar aquest extrem tot i recordar que només actuarien si els pares posaven alguna denúncia. La fotografia que es va arribar a publicar a les xarxes socials va ser esborrada.