La piscina municipal de Ripoll espera obrir demà les portes després d'haver estat 2 dies i mig tancada. Un conjunt de problemes sorgits a l'hora de fer la connexió de la calefacció de biomassa van fer que l'Ajuntament preferís tancar la instal·lació, ja que no podia donar un bon servei als usuaris. L'aigua de les piscines per sota de la seva temperatura o la impossibilitat que els banyistes poguessin fer ús de l'aigua calenta per dutxar-se van fer prendre aquesta decisió.

La setmana passada ja hi havia hagut tancaments parcials del servei, ja que segons el regidor d'Esports, Miquel Rovira, va «petar la bomba de calor». Alhora, s'ha aprofitat l'imprevist per fer una neteja de les canonades, que en ser noves necessiten un tractament de desinfecció, i s'estan anul·lant les bosses d'aire que pugui haver dins de la instal·lació. Rovira demana «disculpes» als usuaris per uns contratemps que formen part dels canvis que està experimentant aquest any la piscina municipal.

Entre el 30 de setembre i el 3 d'octubre es van inaugurar les noves piscines, després d'una ampliació i una reforma que va obligar a tancar les instal·lacions durant dos mesos. Les obres globals en van durar vuit, amb un cost econòmic d'aproximadament 450.000 euros.