Al voltant de les 14:30 h una pedregada ha afectat diferents municipis de la zona sud de la Selva, entre ells Lloret de Mar, Blanes, Vidreres, Sils i Maçanet. La calamarsa ha estat força intensa en algunes zones, arribant fins i tot a dificultar el trànsit per l'AP7 entre Maçanet i Cassà, on les màquines llevaneu han actuat per facilitar el trànsit.

A l'Empordà, el fort vent ha estat el protagonista. A Figueres, la tramuntana, amb ratxes properes als 70 quilòmetres per hora, ha obligat a suspendre la Fira del Brocanters de la Rambla. A la mateixa zona, els Bombers han retirat una torre publicitària de lona per motius de seguretat.

Així mateix, al Pirineu gironí ja ha començat a nevar. Les estacions d'esquí de La Molina (Cerdanya) i Vallter (Ripollès) ja han compartit imatges de la primera nevada de la temporada a les xarxes socials.

Els termòmetres han baixat avui de forma considerable a tot Catalunya, un descens tèrmic que en algunes zones ha vingut acompanyat de fortes ratxes de vent.

Segons les dades del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), els registres màxims de vent s'han detectat a Portbou (Alt Empordà) (129,9 km/h); Puig Sesolles (Barcelona) (119,52 km/h); El Port del Comte (Lleida) (87,48 km/h); Certascan (Lleida) (87,12 km/h); Badalona (Barcelonès) (85,32 km/h); El Perelló (Baix Ebre) (82,44 km/h) o Barcelona (74,52 km/h).