La campanya solidària de la Creu Roja Joventut per aquest Nadal ha aconseguit recaptar prop de 14.000 joguines, segons les dades provisionals de l'entitat, ja que la campanya es va acabar dimarts.

En declaracions a Catalunya Ràdio, la coordinadora de Creu Roja Joventut, Alba Jaén, va explicar que s'estima que amb les joguines recollides es podran atendre uns 3.200 infants en risc d'exclusió social de les comarques gironines.

Segons va apuntar la portaveu de la iniciativa de la Creu Roja, la xifra de beneficiaris d'enguany serà lleugerament inferior al nombre de l'any passat perquè s'han canviat els criteris per atendre els usuaris. Així, s'ha apostat per fer-los una entrevista més personalitzada.

Jaén va remarcar que aquest any la Creu Roja gironina ha rebut una important aportació de joguines noves, sobretot per part d'entitats, emprese i centres educatius que s'han volgut sumar a la causa.

112 municipis

Aquesta era la vint-i-quatrena edició de la campanya de Nadal de la Creu Roja Joventut, que aquest any portava per lema "Hi ha moltes joguines, tria la teva forma d'ajudar. Posa en forma la teva solidaritat".

En total, la campanya s'ha desenvolupat en 112 municipis gironins gràcies a un equip de voluntariat de 108 persones.