Un home va ser atropellat ahir a la cantonada entre el passeig de Barcelona i el carrer Nonet Escubrós d'Olot. Segons van informar fonts policials, el cotxe circulava en direcció al passeig de Barcelona i en arribar a la cantonada va atropellar a la víctima que estava cruant el pas de vianants. La víctima, després de ser atesa pels Sistema d'Emergències Mèdiques va ser traslladada a l'Hospital d'Olot amb pronòstic menys greu.

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar dues dotacions de Bombers, una de la policia Municipal, una altra dels GRAE i una ambulància del SEM.

Aquest nou atropellament arriba quan l'Ajuntament d'Olot ha de fer una Junta Local de Seguretat per analitzar els diversos atropellaments que hi ha hagut a la capital de la Garrotxa en els darrers mesos, tres dels quals amb resultat de mort. El consistori vol que aquesta junta serveixi per posar en marxa diverses accions per evitar nous atropellaments i millorar la seguretat dels vianants.

El darrer atropellament mortal es va produir el passat 20 de gener quan un home va creuar el carrer Bisbe Lorenzana sense mirar i va ser atropellat per un cotxe que hi circulava. El passat 10 de gener un veí de 70 anys va ser envestit a l'avinguda de Santa Coloma després de creuar per un lloc no habilitat. Va morir dos dies després a l'Hospital. El 10 de novembre un altre home va morir a la rotonda de Can Tresserres, a la carretera de La Canya quan creuaven per un pas de vianants. Un conductor no el va veure i va xocar contra ells. Després de dies a l'hospital va morir.

Al febrer de l'any passat un cotxe va bolcar al centre d'Olot envaint la calçada i va atropellar dues persones que van quedar ferides greus.