La pèrdua del senyal a la línia per causa d'una avaria va provocar un tall de llum a Olot. El tall va començar a dos quarts de vuit del vespre i es va allargar fins a tres quarts de deu de la nit. Va afectar zones intermitents de la Plaça Clarà, carrers del nucli antic i del Pla de Dalt. La companyia Endesa no va quantificar el nombre d'abonats. Tanmateix, hi havia molts carrers foscos i establiments comercials sense llum, així com desconcert entre els vianants.

Usuaris es van queixar que és la segona vegada que els marxa la llum aquesta setmana. Van assenyalar que dilluns la llum els va marxar a les 10 de la nit i no els va tornar fins a les 11.

Al matí del dia 13 de gener, una avaria en una línia de mitja tensió en un primer moment va deixar 2.060 usuaris sense llum. El tall va tenir lloc a primera hora del matí. A les 9, l'efecte de l'avaria s'havia reduït a 1.235 usuaris, mentre a les 12 del matí els afectats eren 714. L'avaria en un transformador del Pla de Dalt va quedar reparada a les 2 del migdia.