La zona de bany de la Caseta de Fusta, l'única gratuïta a l'Estany de Banyoles, s'està adequant de cara a la propera temporada. L'Ajuntament està acabant una actuació que ha inclòs la tala del vern, l'arbre que destacava al centre del paratge, perquè estava molt assecat i en males condicions. En el seu lloc, s'hi plantaran onze arbres més, entre freixes i verns.

La millora de la vegetació de la zona de bany de la Caseta de Fusta es completarà amb la replantació de la gespa, que es farà a la primavera perquè estigui a punt al juny, quan comença la temporada de bany. De moment, s'ha afegit més terra per tal de crear una superfície més esponjosa, s'ha realitzat un procés de manteniment del rec automàtic i s'ha deixat a punt per a la sembra. El projecte de millora d'aquesta àrea també inclou la readequació del petit espai de platgeta.

La Caseta de Fusta és un dels tres espais de bany de Banyoles. El regidor de Medi Ambient, Jordi Bosch, va explicar que a l'estiu "l'Ajuntament ja havia detectat que hi havia mancances a l'espai de la Caseta de Fusta" i que calia millorar la gespa, arranjar l'espai i agumentar les zones d'ombres.