El Partit Popular a Girona ha reforçat la seva executiva amb onze noves incorporacions. De fet, i segons va informar el partit, ha estat el seu president provincial el que ha pres la decisió de donar una empenta a la formació.

Enric Millo ha presidit aquesta setmana l'executiva del PPC de Girona en la que va reforçar l'organització incorporant a 11 noves persones -tal com va informar el partit. El president provincial va explicar que «per tal de poder afrontar els nous reptes plantejats arrel de la situació política a Catalunya i Espanya he considerat oportú reforçar la direcció provincial de la nostra organització per tal de poder assolir amb més garanties d'èxit els nostres objectius».

Aquestes noves incorporacions s'han concretat a l'àrea territorial, on s'ha creat la Vicesecretaria d'Acció Territorial amb Jaume Veray de Girona com nou Vicesecretari. Aquesta àrea comptarà amb Abraham Rodríguez, de Sant Feliu de Guíxols, com a Coordinador Territorial; Josep Morcillo, de Salt, com a Secretari d'Àrea d'Implantació; Fina Vendrell, de Bolvir, com a Secretaria d'Àrea de Comarques de l'Interior; Sebastiàn Mateo, de Santa Cristina d'Aro, com a Secretari d'Àrea de Comarques del litoral; Andrés Cano, de Figueres, com a Secretari d'Àrea de Participació; aquest últim, juntament amb Joan Menacho, que ja era Secretari d'Àrea de les Comarques Centrals ,formaran el nou equip territorial del PPC de Girona.

Un altre canvi s'ha produït a l'Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals s'incorpora Nicolàs Alcántara, de Blanes, com a Secretari d'Àrea de Comunicació

A l'Àrea Sectorial s'incorpora Toni Bores ,de Girona, com a Secretari d'Àrea d'Economia i Treball; Julià Carpintero, de Salt, com a Secretari d'Àrea d'Immigració; Joana Herrera, de Girona, com a Secretaria d'Àrea Igualtat; i Jonatan Muela, de Santa Cristina d'Aro, com a Secretari d'Àrea de Joventut, Esports i Cultura.

Un llarg període electoral

En consideració de Millo, «és important que les organitzacions es vagin renovant i reforçant contínuament per tal de poder servir millor a la ciutadania en tot allò que demanden». En aquest sentit, el dirigent popular va explicar que «després d'un període electoral tan llarg com el viscut el 2015 amb eleccions municipals, autonòmiques i generals, és important reforçar-nos com a estructura per tal de poder seguir desenvolupant el nostre pla de treball». Enric Millo també va assenyalar que «és un reforç que suma, perquè combina experiència amb renovació i joventut amb maduresa política». Millo va agrair a les persones que s'han incorporat a l'executiva «la seva generositat, la seva dedicació i la seva vocació de servei, així com que hagin acceptat aquesta responsabilitat».