La Policia Local de Llagostera, amb l'ajuda d'agents del cos policial municipal de Caldes de Malavella, van detenir tres persones com a presumptes autors de dos robatoris amb força a domicilis en grau de temptativa. Els fets van succeir divendres al migdia, quan els agents de Llagostera van rebre dues trucades de veïns de la urbanització La Canyera que alertaven sobre uns individus que circulaven en un vehicle de color blau i que havien intentat accedir a l'interior de diverses cases.

Els policies van traslladar-se fins al lloc dels fets i van localitzar el cotxe. Els lladres van fer cas omís dels senyals dels agents i van donar-se a la fuga, iniciant una persecució policial que es va allargar durant cinc quilòmetres per la GI-674. Finalment, els policies van poder-los aturar a la rotonda d'accés de Caldes de Malavella. Des del primer moment, els tres detinguts van mostrar-se nerviosos, agressius i hostils. Fins i tot un d'ells va intentar mossegar sense èxit a dos agents, i una policia va resultar ferida en un dit després de forcejar amb els lladres.

Quan van aturar el vehicle, hi van identificar tres persones, dues dones de 41 i 35 anys i un jove de 19 anys. A més, van trobar diverses eines que podien utilitzar-se per cometre robatoris. Des del primer moment els tres detinguts estaven nerviosos, agressius, van mantenir una actitud hostil i contestaven amb evasives. A més, no feien cas de les ordres que els donaven els policies.

Tots tres van explicar que havien anat a Llagostera a portar un amic seu, però no van poder donar cap detall sobre el company i tampoc van comentar on vivia. Pel que fa a les eines, van explicar que acabaven de sortir del mecànic.

Davant d'aquesta situació, i quan passaven deu minuts de les 5 de la tarda, els agents van decidir detenir els tres ocupants del vehicle per dos delictes de robatori amb força a domicili en grau de temptativa. Va ser llavors quan encara es van posar més nerviosos i el noi va intentar mossegar sense èxit a dos agents. A més, una agent de Caldes va resultar ferida en un dit i va haver de ser atesa pels serveis mèdics. Els detinguts van passar a disposició judicial.