La de divendres no va ser la primera vegada que els dos pit bull de Llagostera atacaven, sinó que la propietària de l'habitatge que té llogat a Serra Brava va ser agredida amb diverses mossegades a la mà al novembre. La dona, veïna de Sant Feliu de Guíxols, va presentar denúncia als Mossos d'Esquadra de la comissaria d'aquesta localitat el 7 de novembre.

Així doncs, el veí de la urbanització de 65 anys que divendres va resultar ferit de gravetat no és l'únic que va patir un atac dels dos gossos perillosos. Cal recordar que va rebre l'atac després que la mare de la propietària dels animals li demanés ajuda perquè no podia tancar la porta. En apropar-se, els gossos es van abraonar sobre l'home. La víctima encara està ingressada al Trueta.

En paral·lel, l'alcalde de Llagostera, Fermí Santamaría, va assegurar ahir que l'Ajuntament ja ha interposat dues denúncies administratives i una de penal pels fets. I que estan fent gestions perquè els cans tornin a la gossera fins que el jutge no prengui una decisió, ja que encara estan a la casa després de passar només unes hores a la gossera de Figueres.

L'atacat per la vaca, d'alta

L'home que estava ingressat des de diumenge el matí a l'hospital Josep Trueta de Girona després de rebre l'atac d'una vaca quan estava amb la seva dona, ja va ser donat ahir d'alta i es troba a casa seva. Cal recordar que va rebre una forta envestida quan estava a la zona d'uns camps del barri de la Massana de Ribes de Freser. Va intentar socórrer la seva dona que és qui va rebre l'impacte de l'animal d'entrada quan duia el gos als braços. Però la vaca el va tirar a terra i va començar a donar-li forts cops, va acabar amb diverses costelles trencades i la dona amb contusions. Quan van aconseguir escapar de la vaca i alertar els serveis d'emergències, l'home, de 58 anys va ser evacuat de gravetat a l'hospital Trueta en un helicòpter, on va ingressar amb costelles trencades.