Prop de 100 expositors, una trentena d'activitats i una vintena de mostres i exposicions es podran veure a la Fira Comarcal de Primavera de Campllong, que tindrà lloc els dies 2 i 3 d'abril.

El recinte firal d'aquesta 34 edició de la Fira Comarcal de Primavera és de més de 40.000 metresquadrats, dels quals 3.100 són coberts. La Fira Comercial exterior ocupa 11.600 m2. Sis-cents metres quadrats d'estands modulars formen la carpa comercial. Hi ha 2.200 m2 de parades de demostració i venda de productes artesans i les jornades gastronòmiques Encargola't ocupa 750 m2. Les diverses activitats exteriors ocupen una superfície d'uns 25.000 m2

La previsió és que la consellera d'Agricultura, Meritxell Serret, inauguri la propera edició. L'obertura serà el dissabte (dia 2 d'abril a les 12 del migdia).

Des del seu inici l'any 1982, la Fira comarcal de Campllong ha augmentat l'oferta de propostes i activitats fins convertir-se en un un esdeveniment de referència a nivell de Catalunya.

Es tracta d'una gran fira multisectorial, on tenen cabuda estands comercials, exposició i venda de maquinària agrícola, ramadera i industrial, vehicles i utillatges industrials, degustació i venda de productes artesans i d'alimentació, entre d'altres.