Fira de la cervesa a Girona

De les 6 de la tarda a la mitjanit, la plaça de la Independència de Girona acull la tercera Fira Gastronòmica de la cervesa artesana de la restauració. L'esdeveniment brinda als visitants l'oportunitat de conèixer i degustar una àmplia mostra de les cerveses elaborades a la demarcació de Girona, amb un mètode artesanal i sense additius artificials. I per no quedar-se amb gana, també hi haurà una completa oferta de tapes per maridar amb la cervesa.

Mostra del Vi a Roses

De les 10 del matí a les 2 de la tarda a la plaça Catalunya mostra de Vins de la DO Empordà dins dels actes programats amb motiu de la celebració del festival del Vi de l´Empordà.

Locomoció i artesania a Fornells de la Selva

Els aficionats al món de la locomoció, les maquetes i el col·leccionisme tenen una cita ineludible a Fornells de la Selva. La 18a Fira de Locomoció i Artesania ofereix un programa que inclou com la possibilitat de pujar als trens de vapor en circuit reduït, exposició d'automòbils clàssics, trobades de harley-custom, i Ferraris, descarregada de slot, exposició d´objectes antics d´estació i maquetes de tren, trobada d´intercanvi de plaques de cava o una fira de productes artesans.

Teatre. "Un marit ideal", d'Oscar Wilde, a Figueres

El Teatre Municipal El Jardí de Figueres és l'escenari de la representació d'"Un marit ideal", adaptació d'un text escrit per Oscar Wilde el 1895, que la directora Àngels Barrientos i la companyia Tequatre presenten avui a les 18 h. Es tracta d'una comèdia àcida, que tracta sobre la hipocresia i la falta d'escrúpols de l'alta societat londinenca, de finals del segle XIX.

Reggae per xics! a l´Auditori de Girona.

Cinquè aniversari d´una proposta que s'ha anat consolidant i on The Penguins han arribat a fer més de 150 concerts, han venut al voltant de 10.000 discs i han aconseguit re-inventar i apropar a un nou públic el repertori infantil i tradicional clàssic català, mesclant-lo (a través dels seus arranjaments de reggae i ska) amb la música jamaicana. The Penguins ha escollit l´Strenes per celebrar una data tan especial. I no ho faran sols, ja que estaran acompanyats pels nens i nenes de la Coral Infantil de l´Aula Musical, la Coral Infantil Preludi i la Coral Infantil Claudefaula. El concert comença a les 17.30 h.

Fira del Monestir i l'Ajust de Breda

Coincidint amb la Festa de l'Ajust, el municipi de Breda estrena la Fira del Monestir. La festivitat vinculada a la història del Monestir de Sant Salvador, comptarà enguany amb una fira que vol aprofundir en la vida monacal, posant èmfasis en el seu valor patrimonial. Visites guiades, conferències, gastronomia monàstica, tallers per aprendre a distingir les herbes remeieres dels caputxins, i una àmplia oferta d'estands amb productes i aliments artesans conformen el programa d'activitats d'aquesta proposta.

Teatre infantil a Vidreres

A les 17:30, al teatre del casino, representació de "Tutururut la Princesa" a càrrec de Companyia la Bleda. La Princesa Bleda ha perdut el seu tresor. Avui, que ha vingut tanta gent a veure-la, i no els el pot mostrar! Amb la il.lusió que li feia! Ep: l'ha perdut? o li han pres? Potser li ha robat el gripau blau? Ja se sap que els prínceps tenen els dits llargs!La Princesa Bleda emprèn un viatge per recuperar el seu tresor. El trobarà, però en un lloc ben diferent al que s'havia imaginat.