Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes que van enxampar robant a una empresa de Fornells de la Selva el passat 8 de maig. L'alarma de la fàbrica va activar-se cap a tres quarts de nou del vespre, quan els homes van saltar dins l'empresa des del sostre de la furgoneta i van tallar la tanca perimetral. Quan la policia va arribar, els va trobar carregant dins la furgoneta palets de fusta buits que havien robat de dins de la fàbrica. L'objectiu era endur-se 210 palets, valorats en 2.000 euros. Els detinguts, que tenen antecedents, han quedat en llibertat provisional després de declarar davant del jutge.

Els detinguts són dos homes de 36 i 29 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Girona. La policia els considera autors d'un delicte de robatori amb força, en grau de temptativa. No els va costar gaire als agents identificar els lladres, que havien aparcat la furgoneta blanca a la part posterior de l'empresa, tenia les portes obertes i hi havia un home carregant palets de fusta al sostre mentre un altre els apilava dins la caixa del vehicle.

Els Mossos van identificar aquestes dues persones i van comprovar que, per accedir al recinte de l'empresa, s'havien enfilat damunt de la furgoneta per saltar. També van veure que havien tallat la tanca metàl·lica perimetral que delimitava la parcel·la. En total havien carregat uns 210 palets, valorats en uns 2.000 euros.

Els agents van detenir-los com a presumptes autors de la temptativa de robatori i van retornar els palets a l'empresa. Els detinguts, tots dos amb antecedents, van passar el dia 9 de maig a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que els va deixar en llibertat provisional.