La Junta Electoral de la zona d'Olot ha impedit l'acte de presentació del resum del primer any de mandat que volia fer CiU d'Olot per al mes de juny. La prohibició va ser anunciada en el Despatx Oficial del darrer ple per l'alcalde d'Olot, Josep Maria Corominas (CiU).

Corominas va començar: «La primera cosa és comunicar-ho al ple, perquè crec que ho he de fer». Va continuar: «Quan estava a l'oposició i ara que estic a l'equip de govern, tinc el costum de donar compte del que ha estat el primer any de mandat». Va precisar que es tracta d'un acte explicatiu.

«Aquest any -va seguir-, han sorgit les eleccions i va sortir el dubte de si ho podíem o no ho podíem fer». Va exposar: «Aquí tinc l'acta de la Junta Electoral, en la qual em diuen que no ho puc fer». Corominas va assenyalar: «Estem en campanya electoral, les eleccions estan convocades i la Junta diu que això [l'explicació del primer any] es podria entendre com un acte electoral». Va considerar: «Sí que em semblava que valia la pena que en donés compte al ple». Va concloure: «Ho accepto». Va anunciar: «El faré pel juliol».

L'acte informatiu de l'activitat del grup de CiU a l'Ajuntament sol reunir força públic.