Cassà presenta la Ruta del Suro per promoure el patrimoni urbà

31.05.2016 | 07:19

Més de dues-centes persones van participar ahir a la presentació de la Ruta del Suro a la vila de Cassà, un itinerari que recorre els principals punts urbans d'interès relacionats amb la indústria suro-tapera. L'acte va començar amb la xerrada de l'historiador Quim Nadal, que va apadrinar la ruta recordant la seva vinculació de jove amb el poble.
La Ruta del Suro a la vila de Cassà és la versió urbana de la Ruta del Suro transfronterera que uneix els territoris surers des de Mourellais, Agullana, Palafrugell i fins a Cassà de la Selva, i que es presentarà ben aviat. Aquesta ruta transfronterera seguirà el mateix traçat de la ruta Pirinexus que ja està senyalitzada. Cada municipi per on passa la Ruta del Suro anirà desenvolpant els seus propis itineraris urbans per donar a conèixer el patrimoni urbà relacionat amb la indústria surotapera.
El regidor de Promoció Econòmica de Cassà, Emili Mató, va dir que «l'itinerari neix amb la voluntat de potenciar la identitat de Cassà com a vila surera entre els cassanencs i també per atreure a gent de fora». L'alcalde Martí Vallès va posar èmfasi en el conjunt d'accions que s'estan desenvolupant per potenciar la marca Cassà sota el lema de «Cassà, destapa els sentits».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema