La Generalitat ha posat en servei el nou bus exprés entre Girona i Torroella de Montgrí (Baix Empordà), que arriba també fins a l'Estartit. L'objectiu és que aquesta línia, que reconverteix l'actual servei interurbà, augmenti fins a un 10% els passatgers actuals del servei durant el primer any. "Seran 15.000 viatgers més entre Girona i Torroella, que deixaran el seu cotxe particular i faran servir el transport públic", ha destacat el secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, durant la presentació. El bus exprés reforça l'oferta actual amb catorze noves expedicions (vuit entre setmana i sis en diumenges i festius).

Coincidint amb l'entrada en servei, Territori implanta també una nova targeta multiviatge, la T-10/120. El títol permet una important millora tarifària, amb una reducció de fins al 40% del preu bitllet, a la part del recorregut que no forma part del sistema tarifari integrat de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de Girona; és a dir, de Torroella a Colomers.

Aquesta línia exprés forma part del sistema tarifari integrat de l'ATM al tram comprès entre Girona i Sant Jordi Desvalls, on són vàlids tots els títols de transport. Per als trajectes no integrats, la nova targeta T-10/120, a un preu de 35 euros, suposa aquesta "important millora tarifària", indica la Generalitat.