El jutge ha enviat a la presó un veí de Camprodon (Ripollès) que va ser detingut pels Mossos d'Esquadra després d'haver estat sorprès quan perpetrava un robatori en un bar de la localitat després d'amenaçar els seus propietaris amb un ganivet.

Segons ha informat avui la policia autonòmica, els fets van ocórrer el passat 26 d'agost, cap a les 22:15 hores, en un bar de Camprodon, i veïns de la població van informar als mossos que un home estava amenaçant els propietaris de l'establiment.

Els agents es van dirigir al local i van veure un home que estava destrossant la màquina escurabutxaques.

Els agents van identificar el sospitós i van observar que la màquina estava molt deteriorada i que a terra hi havia dos ganivets de grans dimensions.

També van comprovar que els propietaris del bar havien estat víctimes d'un robatori amb intimidació per part del mateix home, que, després d'intimidar-los, els va sostreure 85 euros i un telèfon mòbil.

Els agents van detenir el sospitós, de 37 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la localitat com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació.

El detingut, que té antecedents, va passar a disposició del Jutjat d'Instrucció de guàrdia de Ripoll, qui va decretar el seu ingrés a la presó.