Creen la comissió del centenari de l'escola de les Planes

08.10.2016 | 00:00
La comissió, a la darrera de les reunions fetes fins ara.

L'escola Sant Cristòfol de les Planes d'Hostoles complirà 100 anys el 2018. Per tal de preparar la celebració de l'efemèride han constituït una comissió formada per Marc Portillo (regidor d'Educació), Joan Soler (regidor de Cultura), Miquel Boix (coordinador), Jordi Arimany i Anna Carbonés (antics alumnes), Montse Güell (exprofessora i antiga alumna), Joaquima Vilajoliu (directora del centre), Neus Arnau, Victòria Nogué i Rosa Maria Noguer (exprofessores i antigues alumnes) i Joana Campistol i Josep Pagès (antics alumnes).
La idea és que el curs 2018-19 sigui el del centenari. Preveuen editar un llibre d'història, fer exposicions, conferències, trobades d'alumnes i reculls fotogràfics.
L'alcalde Eduard Llorà ha subratllat que d'ara fins a l'any del centenari, l'Ajuntament, amb suport d'altres administracions, invertirà més de 200.000 € en la restauració de la façana, la reparació de la coberta, millorar els tancaments i millorar els patis.
La intenció -segons ell- és arribar al centenari amb un edifici en condicions. Gràcies als mecenatges, les Planes va ser un dels primers pobles a disposar d'un edifici pensat i dissenyat per a la funció d'escola.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema