Un concert benèfic de Pep Sala tancarà el 18 de desembre els actes de celebració del vintè aniversari de la Fundació Oncolliga. El recital, que se celebrarà a la Sala Montsalvatge de l'Auditori de Girona, forma part de la gira «Ops! Última ronda» del cantant, que a partir de l'abril inicia un període sabàtic de concerts. La cita benèfica, que comptarà amb alguns artistes convidats que el cantant no ha volgut desvelar, servirà al músic osonenc per a repassar temes dels seus 40 anys de dedicació professional.

Les entrades pel concert solidari del 18 de desembre es posaran a la venda demà al web de la Fundació Oncolliga Girona i tota la recaptació es destinarà a l'entitat d'ajuda als malalts de càncer i a les seves famílies.

El preu serà d'entre 10 i 15 euros i inclourà descomptes especials per als socis de l'entitat i els menors de 13 anys. A més, es posaran a la venda una desena d'entrades a 50 euros que donen dret a seguir el concert des de l'escenari, al costat dels músics, i a saludar Pep Sala abans de l'actuació. També es poden fer aportacions sense entrada a través de la plataforma Fila 0.