L'aeroport de Girona-Costa Brava ha encetat la temporada d'hivern amb un 20% menys de passatgers que l'any passat. Segons les dades d'Aena, només 50.200 passatgers van passar per la base aèria de Vilobí d'Onyar durant el mes de novembre. Això suposa una pèrdua de 12.000 usuaris respecte la mateixa època de l'any passat.

La temporada baixa de l'aeroport comença habitualment a principis de novembre, època en la qual la majoria de companyies redueixen rutes o desapareixen de la programació i no tornen fins a finals de març.

Aquest hivern, només Ryanair i Pobeda seguiran oferint vols regulars a l'aeroport. L'any passat l'aerolínia irlandesa va mantenir 13 rutes des de Vilobí d'Onyar; aquest any però, només n'ofereix 9. Això explica la davallada de passatgers que hi ha hagut aquest novembre a l'aeroport.

Les connexions que ofereix Ryanair aquest any són: Eindhoven, Frankfurt, Baden Baden, Pisa, Wroclaw, Cracòvia, Bratislava, Rabat i Malta. Per la seva banda, Pobeda Airlines manté fins la primavera el seu vol a Moscou.