Un maquinista que ahir havia de conduir el tren i va haver de ser traslladat en ambulància. Com a conseqüència, els passatgers van haver d'esperar al següent tren, un regional que sortia de Portbou, i van arribar al destí amb mitja hora de retard, va informar ahir Renfe.

Els fets van passar poc abans de l'hora programada de sortida del tren, un mitjana distància de l'R11 que havia d'eixir a les 7.13 hores des de Figueres i arribar a Barcelona-Sants a les 9.09.

Segons van explicar des de Renfe, el maquinista, que ja era a l'estació de Figueres, va patir una indisposició poc abans, cosa que va obligar a demanar una ambulància i a efectuar un trasllat perquè el poguessin tractar. Els viatgers van haver d'esperar al següent tren, el regional que sortia a les 7.03 de Portbou i passava per Figueres a les 7.27 per finalment arribar a Barcelona a les 9.39 hores. En total, doncs, els viatgers van patir un retard de 30 minuts, va afegir Renfe, informant que els passatgers tenen dret a la «devolució Xpress» del bitllet.