Comencen les dinamitzacions de les Vies Braves que per aquesta nova temporada han programat més de 120 dinamitzacions, distribuïdes entre tots els municipis del litoral gironí i de la costa de Barcelona que compten amb aquests itineraris marins senyalitzats per a nedadors i aficionats a l' snorkelling. Se'n faran entre sis i dotze per municipi.

Les sessions de dinamització de la Costa Brava compten amb el suport tècnic i econòmic de Dipsalut L'Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona participa activament en el disseny de les sessions així com en la formació dels dinamitzadors de les Vies Braves.

Les activitats estan adreçades a tots els públics i han estat concebudes per promoure la descoberta del patrimoni natural de la costa i el foment de les activitats físiques saludables de forma segura, així com les actituds respectuoses cap a l'entorn natural i la preservació del fons marí. Entre les accions hi ha trobades per nedar en grup, sessions d'snorkelling, neteges de fons marins i sessions d'iniciació a la natació en aigües obertes. Totes les activitats estan dirigides per monitors qualificats i formats.

La primera de les activitats serà a la platja de Pals el 20 de juny, a les 5 de la tarda. Es tracta d'una trobada per nedar en grup en la què s'informarà de les recomanacions generals d'ús i seguretat de les Vies Braves.