Els veïns dels nuclis de Camprodon creen una coordinadora

L'Ajuntament preveu feruna torre de telecomunicacions que els resolgui el problema de la telefonia

12.08.2017 | 07:12

Els veïns dels nuclis considerats com a zona natural de l'Alta Garrotxa i inclosos dins del terme municipal de Camprodon han creat una coordinadora, perquè els defensi de les decisions del ple de Camprodon. Es tracta dels veïns de Rocabruna, Bolós, Salarça, Font Rubi i Beget. Alguns dels quals estan allunyats en més de 10 quilòmetres del nucli principal.

Des que l'Ajuntament va canviar de destinació una partida aprovada per fer una torre de telecomunicacions per arreglar carrers al nucli urbà, els veïns assisteixen als plens per tal d'evolucionar al mateix ritme que els habitabts del nucli urbà.

El canvi de destinació de la partida de la torre de comunicacions de Coll de Bucs va generar una de les polèmiques més importants de l'actual mandat. L'equip de govern va haver d'organitzar un seguit de reunions als nuclis afectats per evitar que els veïns dels nuclis se sentissin discriminats.

El resultat de les negociacions entre els veïns dels nuclis i l'Ajuntament és que la corporació municipal ha impulsat un projecte de torre de telecomunicacions nou que ha de resoldre d'una vegada per totes els problemes de recepció en la telefonia mòbil, la televisió i Internet dels cinc nuclis.

La torre nova està projectada al Serrat dels Boixos (Montagut i Oix) està valorada en 150.000 ? i la idea és que l'any vinent es converteixi en una realitat .

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema