L'Ajuntament de les Planes ha demanat ajuda a la Secretaria General de l'Esport per la reforma i ampliació dels vestuaris del camp de futbol.

La petició va ser una de les temàtiques que van tractar el secretari general de l'Esport, Gerard Figueras i el delegat territorial, Josep Pujols, en la recent trobada amb l'alcalde de les Planes, Eduard Llorà i el regidor d'Esports, Marc Puig.

Objectiu per al 2018

L'alcalde de les Planes Eduard Llorà ha explicat que la refoma i ampliació dels vestuaris és un dels principals objectius del consistori de cara al 2018.

L'alcalde ha recordat que la reforma serà possible gràcies a la donació d'un veí, que va permetre que l'Ajuntament comprés un local. En compensació, l'Ajuntament donarà el nom de Josep Guàrdia i Roda a l'equipament. Durant la seva vida, Josep Guàrdia havia estat compromès amb el futbol a la localitat. És conegut pel fet que el 1941 va fundar l'empresa Concentrol, una important empresa química.

Un cost de 90.000 euros

Es tracta d'un local de 180 metres quadrats ubicat al carrer Reverend Costa, 6, que era propietat de Caixabanc. Està situat de manera exacta al costat de darrere dels actuals vestuaris que fan uns 80 metres quadrats. L'Ajuntament va pagar 90.000 euros pel local, dels quals 75.000 van ser aportats per Concentrol.

En propietat del local, l'Ajuntament, segons Llorà, està disposat a fer possible la memòria de Josep Guàrdia i fer la connexió el 2018. Per fer-ho necessiten uns 50.000 ?, dels quals l'Ajuntament n'inclourà uns 20.000 en el pressupost del 2018.

Llorà ha indicat que confien en una aportació de 30.000 ? de la Secrataria General de l'Esport. Es tracta dels que Llorà i Marc Puig van demanar en la visita de Gerard Figueras i Josep Pujols a la localitat.