El Grup Clínica Bofill obre un centre mèdic a Lloret de Mar fruit de la unió de forces amb Cemedic, un centre amb tres dècades d'experiència al sector sanitari, que està ubicat a l'avinguda Vila de Blanes 44, just davant de l'estació de busos. Així, Cemedic, sota el paraigua del Grup Clíncia Bofill, es converteix en un centre col·laborador del grup i s'estableix una relació directa entre les dues institucions, si bé la gestió del centre romandrà a càrrec de Cemedic.

Una de les principals novetats que s'incorporen amb l'arribada de la Clínica Bofill a Lloret és el servei d'urgències ambulatòries, que funcionarà de 9 a 9 els 365 dies de l'any. El servei està dirigit a mutualistes i pacients privats que requereixen atenció urgent.

A més, el centre incrementarà les especialitats del quadre mèdic i serveis específics com la medicina esportiva i la traumatologia.

Clínica Bofill també vol que el centre serveixi de punt estratègic per atendre el turisme sanitari a la Costa Brava, complementant la clínica de Platja d'Aro. Oferirà servei assistencial a estrangers residents a la zona i productes de valor afegit relacionats amb el benestar i la bellesa o l'atenció domiciliària.