La vaga feminista convocada per avui comportarà l'establiment de serveis mínims en l'àmbit del transport, les escoles i la sanitat.

En els centres educatius públics i privats i llars d'infants hi haurà una persona de l'equip directiu per centre de treball, entenent-se com a tal la persona titular de la direcció, del cap d'estudis, de la secretaria o de la coordinació pedagògica del centre. A més, per a l'ensenyament infantil i primària (de 3 a 12 anys) es requereix 1 docent per cada 6 aules.

Pel que fa als trens, Rodalies prestarà uns serveis mínims del 33% a Rodalies i Regionals. La mobilitat dels viatgers dels trens de Llarga Distància i Alta Velocitat s'assegurarà amb un servei del 72% dels trens afectats, que són els que s'operen amb personal de Barcelona, mentre que en Avant els serveis essencials són del 65%. Els viatgers amb bitllets adquirits amb antelació per als serveis afectats per la vaga poden sol·licitar-ne el canvi o reemborsament sense cost addicional Pel que fa al metro i al bus de Barcelona, s'han establert uns serveis mínims del 50% en hores punta (de les 6.30 h a les 9.30 h i des de les 17.00 a les 20.00 h), i del 25% en la resta.

En els centres i establiments sanitaris de la Xarxa Sanitària d'Utilització Pública (XSUP) es garanteix el normal funcionament del servei d'urgències, tant l'atenció de malalts externs com dels malalts ingressats a les unitats d'observació d'urgències, a criteri del metge encarregat del malalt.