La programació de la Festa Major de Sant Romà de Lloret inclou per primera vegada uncertament cinematogràfic. El festival de curtmetratges de terror Festerror Lloret 2007 inicia la seva trajectòria el proper divendres 23 de novembre i es perllongarà fins el 25. Les projeccions es faran al Casal de l´Obrera i l´actor lloretenc Fermí Reixach formarà part del jurat que avaluarà la qualitat de les obres presentades, on també prendran part els tres joves lloretencs que impulsen la iniciativa: Toni Cuesta, Robert Ramos i Oscar Coma.

El festival consta de dues parts: un concurs de curtmetratges dedicat als generes de terror i fantàstic on hi participen tant gent de la província d´altres regions de Catalunya -es donaran tres premis dotats de 500, 250 i 125 euros respectivament- i un seguit de projeccions. L´altra meitat del festival serà un conjunt de películes de culte entre els amants del terror i el cinema fantàstic.

El festival està dirigit a tots els públics. Durant la tarda del dissabte dia 24, hi haurà un passi infantil en el qual es projectaran les películes Monster House i Una pandilla alucinante, a més d´un curtmetratge d´animació. Durant les projeccions es realitzaran performances amb la finalitat de tenir als espectadors ben agafats a les butaques. Les entrades costen 5 euros per un dia, 8 euros per 3 dies i 4 euros en cas dels nens.