Israel, amb una producció musical que reflecteix la seva realitat multicultural, serà un dels països convidats al festival, en el qual participaran també artistes i segells discogràfics de França, Alemanya, Holanda, Suècia, Irlanda i Espanya.

D'Israel arribaran Adi Gelbart, músic nascut a Tel Aviv amb centre d'operacions a Berlín, i "Gym and Tony", duo de Tel Aviv, i mostra del pop electrònic alternatiu que està sorgint a Israel cada vegada amb més força, segons Eli Gras, directora artística de l'esdeveniment.

"Mil Pesetas" i "Pole Pole", de Barcelona, són els artistes espanyols del cartell en el qual figuren quatre noms parisencs: "Dokidoki", "Pokipoki", "Ben et Bene" i "Da! Heard-It Records".

D'Hamburg (Alemanya) arribaran "Nova Huya", "Gunter Adler", "Felix Kubin" i "Garagin Recorgs; d'Irlanda "Economic Thought Projects"; d'Estocolm (Suècia) "Pavan" i Flogsta Danshall, i de Rotterdam (Holanda) "Harry Merry" i "Tocat".

Gras ha explicat que moltes vegades els segells coincideixen amb els autors en un festival "res lògic", com el seu nom indica, d'artistes que "inventen el seu propi llenguatge".

El festival se celebrarà al Convent de Sant Agustí, la Sala Apolo i la discoteca Club Fellini, amb actuacions en aquest últim espai de DJ de Barcelona, Madrid i Rotterdam.