Un gran catàleg de pel·lícules en constant actualització arriba a www.diaridegirona.cat a través del web elcineonline.es. Avui els lectors de Diari de Girona podran provar gratuïtament aquest nou servei, a través del cupó que hi ha imprès en el diari d'avui.

El sistema de visualització és molt senzill i còmode; a més, amb la promoció d'avui els lectors podran veure la pel·lícula del catàleg que ells escullin de manera totalment gratuïta. Primer cal registrar-se al web elcineonline.com, després bescanviar el cupó i finalment seleccionar la pel·lícula. Aquest cupó té una caducitat de 48 hores, i a partir de la utilització d'aquest els lectors tindran 24 hores per visualitzar el film.

En cas de no comptar amb aquesta promoció, els usuaris que ho desitgin podran escollir la pel·lícula a un preu molt assequible, de només 0,99 euros per film.

El sistema de visualització no requereix descarregar cap material a l'ordinador, la qual cosa evita esperes i interrupcions. Es fa a través de tecnologia streaming, és a dir, de manera immediata i com si s'estiguessin visualitzant les pel·lícules en format DVD. Durant les 24 hores que dura el lloguer de la pel·lícula, els usuaris poden veure-la tantes vegades com vulguin. També es permet avançar, rebobinar o pausar el film quan es desitgi dintre del període de lloguer. A https://www.diaridegirona.cat/servicios/elcineonline, vinculat a partir d'avui a diaridegirona.cat, hi ha una cuidada selecció de títols organitzats per gèneres, com acció, comèdia, humor, thriller, bèl·lic, romàntic, infantil i, fins i tot, per a adults. Els preus van des de 0,99 euros per al catàleg, 1,99 euros per a les semiestrenes o 2,99 euros per a les estrenes.

Per als usuaris que prefereixin gaudir de la pel·lícula al televisor, s'hi pot connectar l'ordinador a través d'un cable HDMI, S-video, VGA o a una consola.