Tom Hagan és un mentider: un mentider i dels grossos. Cançó rere cançó ens menteix sobre la seva procedència, el seu idioma, les seves influències i el seu estil. Però ens menteix bé, deixant-nos encantats pels múltiples paisatges pels que viatja. Els seus temes, senzills i normals, es repeteixen una i una altra vegada en les nostres ments deixant entreveure a un gran compositor, amagat darrere una proposta tan fàcil com la de cançons rodones amb una bona tornada i poc maquillatge estètic. Els seus temes semblen haver existit abans, no serà que la seva gran mentida és copiar? Segur que no: en Tom Hagan menteix, però no enganya.

El 2010 apareix el seu primer treball Carlitos Buey, vuit cançons sense més pretensió que això: ser cançons, d´aquelles que es canten perquè sí, perquè et venen al cap camí de la feina o a la dutxa; ja sabeu, cançons de tota la vida.

Retorna el 2011 amb un fresquíssim Carlitos Ferrocarril, vuit temes més amb les mateixes premisses que el treball anterior, però anant una mica més enllà: un viatge amb tren per multiplicitat de paisatges sonors amb la melodia com a eficient maquinista.

En directe sol actuar sol acompanyat només de la seva veu i la seva guitarra, com a bon corremón que és.

Però el 2011 s´estrena amb els Sweet Lies, banda minimalista amb Ricard Humet a la guitarra espanyola i Óscar Martínez al cajón i el charles. Tot plegat adquireix un tó molt càlid i proper, ideal per distàncies curtes en nits plàcides.

Si vols una de les 5 entrades dobles que regala «Diaridegirona.cat» només has de respondre la següent pregunta-.

Com es diu l'últim disc de Tom Hagan?a) Carlitos Bueyb) Carlitos Ferrocarrilc) Carlitos

García

Participar és ben senzill: envia un mail a concurs@ddgmedia.cat amb la resposta juntament a les teves dades personals (nom i cognoms, DNI i telèfon de contacte) i amb la paraula «HAGAN» a l'assumpte del correu.

Dia: 25 /02/2011

Grup/Activitat: TOM HAGAN & THE SWEET LIES (Girona, Cantautor/Rock)

On: La Mirona

Hora: 23:00h.

Preu: 5 € a taquilla / 10 € a taquilla amb CD

Text legal:

L'informem que les dades personals obtingudes, així com la seva adreça de correu electrònic, seran incloses en un fitxer el responsable del qual és DIARI DE GIRONA MEDIA, SLU, amb la finalitat d'atendre a les seves consultes i remetre-li informació relacionada amb DIARI DE GIRONA MEDIA, SLU que pogués ser del seu interès. DIARI DE GIRONA MEDIA, SLU es compromet a l'ús exclusiu de les dades, recollides mitjançant aquest formulari, per a la finalitat esmentada anteriorment. L'interessat declara tenir coneixement del destí i ús de les dades personals recollides mitjançant la lectura de la present clàusula. L'enviament d'aquest correu electrònic implica l'acceptació de les clàusules exposades. Si desitja exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició en els termes que estableix la Llei Orgànica 15/1999, pot fer-ho en la següent direcció passeig General Mendoza, 2 17002 Girona.