Els tres primers diumenges d'aquest juliol i el primer del mes d'agost, l'escenari natural del Prat Rodó acollirà concerts de diferents registres amb una oferta musical que coincideix amb la desaparició del popArb, festival que el cap de setmana va celebrar la seva última edició.

En aquest espai envoltat d'arbres i al costat de la riera d'Arbúcies, l'Ajuntament ofereix tardes musicals a la fresca per defugir la xafogor.

La primera convocatòria del projecte s'intitula Notes d'Aigua 2015. Comença aquest diumenge (5 de juliol) amb un passeig musical visual i poètic a càrrec de l'Orquestra Montgrins. Seguirà (12 de juliol) l'actuació del grup Fil de Coure format per la cantautora Rusó Sala i la guitarrista sarda Caterinangela Fadd.

La cançó basca estarà present (19 de juliol) amb Liedeuskadi, un duo format pels cantants i guitarristes, AraitzBizcai i Unai Rodríguez. Posarà punt final al festival (2 agost) la banda Àniam amb Joan Miró, Albert Giménez, Jesús Torrent, Manel Fortià i Jaume Catà. Intervindran amb guitarra, veu, contrabaix i percussió, a més d'altres instruments.

Totes les actuacions seran a les 19 hores i gratuïtes gràcies al patrocini municipal i la col·laboració de la Diputació de Girona, La Fàbrica de Lied i diverses firmes comercials.

Segons ha pogut saber el Diari de Girona de fons municipals, «si l'éxit acompanya aquesta primera convocatòria, el festival tindrà continuïtat perquè els 20.000 euros que l'Ajuntament aportava cada any al popArb aniran destinats a aquesta oferta musical».