Les veus i les guitarres de sis artistes catalans s'uniran el proper 14 de juliol en la gala solidària que el Festival de Guitarra de Girona ha organitzat amb l'objectiu de recaptar fons per la lluita contra el càncer, amb la col·laboració de la Fundació Oncolliga Girona i l'Ajuntament de Girona. El concert, batejat amb el nom de Guitarra Solidària, se celebrarà a les 20 h. al Teatre Municipal i donarà el tret de sortida del Festival de Guitarra, que fins al proper 26 de juliol portarà a la ciutat una àmplia varietat de propostes i tallers musicals.

El concert Guitarra Solidària comptarà amb les actuacions d'artistes que ja compten amb diversos treballs discogràfics a les seves esquenes, com Damià Olivella, Cesk Freixas o Albert Solà, i noves veus del pop català, com les de Judit Neddermann o Gemma Humet, que actuarà acompanyada de Pau Figueres. Tots junts actuaran solidàriament per una bona causa: recollir fons per a l'ajuda i suport als afectats de càncer i a les seves famílies.

L'espectacle inclourà algunes sorpreses, així com el sorteig entre tots els assistents d'una guitarra espanyola signada per tots els artistes i valorada en 350 euros.

Les entrades tenen un cost de 15 euros i ja es poden adquirir de manera anticipada a través de la web del Teatre Municipal. S'aplicarà un descompte del 30% en el preu de l'entrada per a totes les tipologies del carnet Club Girona Cultura, i un 50% de descompte per a tots els socis del GEiEG.