En sessions de tarda i nit, la vila de Palamós celebrarà diumenge el seu 47è Aplec de la sardana a l'Arbreda, un lloc deliciós voltat d'arbres, que al vespre i a la nit dóna gust estar-hi.

Les ballades començaran a dos quarts de sis de la tarda, amb l'actuació de les següents cobles: La Flama de Farners, Jovenívola de Sabadell, Ciutat de Girona i Baix Empordà. S'oferiran bunyols i garnatxa per tothom.

Hi haurà un homenatge a una persona de la població vinculada a la sardana, el nom del qual no s'ha fet públic, però que ben segur n'és ben mereixedor.

El dia abans, el dissabte tindrà lloc una cantada d'havaneres.

També cal destacar que, com cada any, s'ha editat un llibret, on a més de la informació puntual de l'Aplec hi figuren una sèrie d'articles de caire històric referent al món d e la sardana. Una bona mostra de la vida de la sardana i de llurs músics, compositors i balladors.

aplec de sant feliu de pallerols

També , diumenge, dia 26, serà la població garrotxina de Sant Feliu de Pallerols, que viurà el seu XVII Aplec, el qual tindrà com a marc la plaça dels arbres d'en Casals.

Hi actuaran les següents cobles: Marinada, Vila de la Jonquera i La Principal d'Olot. Destaquem que entre les sardanes que s'interpretaran n'hi dues d'autors locals, que es volen recordar, Garbet de Narcís Paulís Vila. (Sant Feliu de Pallerols, 22-VI- 1908/ 12_III- 1988) i Cinc puntejant, de Joan Callís Guix, (Sant Feliu de Pallerols, 17-I-1917/ 28-V- 2005).

Les audicions s'encetaran a 2/4 d'11 del matí i 2/4 de 5 de la tarda. Hi haurà un dinar de germanor, segons el programa anunciat.