Aplec de Palamós

Amb les cobles Flama de Farners, Jovenívola de Sabadell, Ciutat de Girona i Baix Empordà

24.07.2015 | 07:13

En sessions de tarda i nit, la vila de Palamós celebrarà diumenge el seu 47è Aplec de la sardana a l'Arbreda, un lloc deliciós voltat d'arbres, que al vespre i a la nit dóna gust estar-hi.
Les ballades començaran a dos quarts de sis de la tarda, amb l'actuació de les següents cobles: La Flama de Farners, Jovenívola de Sabadell, Ciutat de Girona i Baix Empordà. S'oferiran bunyols i garnatxa per tothom.
Hi haurà un homenatge a una persona de la població vinculada a la sardana, el nom del qual no s'ha fet públic, però que ben segur n'és ben mereixedor.
El dia abans, el dissabte tindrà lloc una cantada d'havaneres.
També cal destacar que, com cada any, s'ha editat un llibret, on a més de la informació puntual de l'Aplec hi figuren una sèrie d'articles de caire històric referent al món d e la sardana. Una bona mostra de la vida de la sardana i de llurs músics, compositors i balladors.

aplec de sant feliu de pallerols
També , diumenge, dia 26, serà la població garrotxina de Sant Feliu de Pallerols, que viurà el seu XVII Aplec, el qual tindrà com a marc la plaça dels arbres d'en Casals.
Hi actuaran les següents cobles: Marinada, Vila de la Jonquera i La Principal d'Olot. Destaquem que entre les sardanes que s'interpretaran n'hi dues d'autors locals, que es volen recordar, Garbet de Narcís Paulís Vila. (Sant Feliu de Pallerols, 22-VI- 1908/ 12_III- 1988) i Cinc puntejant, de Joan Callís Guix, (Sant Feliu de Pallerols, 17-I-1917/ 28-V- 2005).
Les audicions s'encetaran a 2/4 d'11 del matí i 2/4 de 5 de la tarda. Hi haurà un dinar de germanor, segons el programa anunciat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema