Sons de Faula. Aquest és el títol del nou treball musical i pedagògic inèdit que ha sorgit a les comarques gironines. La iniciativa ha estat impulsada per la Fundació Metalquimia i l'escola de música i arts gironina Claudefaula que ha reunit a diversos músics, estudiants de l'escola, amateurs i artistes professionals de totes les edats per crear el disc que, al mateix temps, ha esdevingut un experiment educatiu i social. L'obra es presentarà diumenge a l'Auditori de Girona sota la direcció artística d'Adrià Bauzó. El treball es compon d'un repertori ampli de 18 peces de jazz amb versions de cançons mítiques i clàssics com Blue MoonDixieland Medley.

La presentació oficial d'aquest treball inèdit a la demarcació es farà diumenge a dos quarts de sis de la tarda, a l'Auditori de Girona. Des de l'organització van assenyalar que la qualitat de les obres enregistrades és equiparable a les obres que publiquen i treuen al mercat els músics professionals. A part de conformar un disc, el projecte també ha servit per realitzar un experiment pedagògic i social inèdit. Entre les peces que composen el nou treball podem trobar versions de peces tan conegudes com Blue Moon, Dream a little dream, Dixieland Medley, All the things you are, C-Jam BluesMoon River. Grans clàssics del món del blues i el jazz que els músics han versionat amb arranjaments originals que s'han escrit per a l'ocasió. Gran part de les versions han estat ideades pels alumnes més joves de l'escola musical gironina.

"L'experiència vital del procés viscut per a fer realitat Sons de Faula ha anat molt més enllà de la seva utilitat en crear alguna cosa nova, ha estat un procés de creació musical inèdit entre joves i més grans capaç de donar tots els sentits a la mateixa vida", va explicar un emocionat Bauzó.