Vicenç Fajardo, cuiner de l'hotel restaurant La Plaça de Madremanya, ha estat seleccionat, a través d'un jurat professional de l'àmbit gastronòmic, com un dels cinc candidats a participar a la cinquena edició del premi Cuiner de l'Any 2015, atorgat pel Fòrum Gastronòmic Girona 2015 el proper 15 de novembre. L'elecció final del guanyador es fa a través d'una votació popular. Els participants poden escollir entre cinc aspirants, a través d'un perfil que inclou un vídeo on exhibeixen l'elaboració d'una de les seves receptes. Entre els usuaris que participin a la votació, se sortejaran cinc àpats als cinc restaurants de cada un dels aspirants finalistes, entre ells a l'hotel restaurant La Plaça de Madremanya. Vicenç Fajardo (Girona, 1978) va créixer a Austràlia, on la seva família es va traslladar quan era un nen. Va tornar a Girona per ser xef, on va estudiar a l'Escola d'Hostaleria de Girona.