Un gironí opta al premi Cuiner de l'Any

28.10.2015 | 07:14

Vicenç Fajardo, cuiner de l'hotel restaurant La Plaça de Madremanya, ha estat seleccionat, a través d'un jurat professional de l'àmbit gastronòmic, com un dels cinc candidats a participar a la cinquena edició del premi Cuiner de l'Any 2015, atorgat pel Fòrum Gastronòmic Girona 2015 el proper 15 de novembre. L'elecció final del guanyador es fa a través d'una votació popular. Els participants poden escollir entre cinc aspirants, a través d'un perfil que inclou un vídeo on exhibeixen l'elaboració d'una de les seves receptes. Entre els usuaris que participin a la votació, se sortejaran cinc àpats als cinc restaurants de cada un dels aspirants finalistes, entre ells a l'hotel restaurant La Plaça de Madremanya. Vicenç Fajardo (Girona, 1978) va créixer a Austràlia, on la seva família es va traslladar quan era un nen. Va tornar a Girona per ser xef, on va estudiar a l'Escola d'Hostaleria de Girona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema