Usar el telèfon mòbil durant les festes està ben vist

31.12.2015 | 07:16

La tecnologia és cada vegada més rellevant en tots els àmbits socials, i les celebracions nadalenques, com el Cap d'Any, són escenaris on cada vegada es fa més ús dels Smartphones, tauletes i altres dispositius. Segons unes enquestes que ha realitzat Microsoft a Espanya, el 97,70% dels enquestats creuen que la tecnologia és molt positiva si és usada per unir encara més les famílies i els amics durant les festes nadalenques. El 91,20% consideren que les videotrucades són de gran utilitat a l'hora de connectar, encara que només el 17,60% realitza aquest tipus de comunicació durant el període nadalenc per parlar amb algun ser estimat. Moltes persones tenen la necessitat de revisar el correu de la feina fins i tot quan estan en un ambient festiu. Un 43,70% veu amb bons ulls revisar l'e-mail laboral durant les celebracions nadalenques.
Si parlem de fotografia mòbil, els selfies són els reis indiscutibles dels sopars nadalencs. El 89,60% creu que els selfies familiars durant les festes suposen un dels millors usos de la tecnologia en aquestes dates. Els usuaris confien cada vegada més en la qualitat de les càmeres dels seus mòbils.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema