L'artista de Caldes Lídia Masllorens exposa a París

09.02.2016 | 07:12

L'artista gironina Lídia Masllorens Vilà (Caldes de Malavella, 1967) exposa a la Galerie Arcturus de París, després que a finals de gener ja ho fes a Los Angeles, on va participar en la LA Art Show de la Pigment Gallery.
Després de dues dècades d'exposicions en sales de les comarques de Girona, Barcelona i Madrid, el 2015 va participar en exhibicions i esdeveniments artístics a Antica Namur (Brussel·les) i Art Élysées, aquest també a la capital francesa.
El 2013, Lídia Masllorens va guanyar el Premi de pintura de la Fundació Vila Casas i va rebre una menció honorífica al premi de dibuix Ynglada Guillot, ambdós de Barcelona.
La Galerie Arcturus ha escollit l'artista caldenca per inaugurar la temporada d'exposicions de 2016. Des del 4 de febrer i fins al 5 de març, Lídia Masllorens.Îuvres sur papier es pot visitar en aquesta galeria parisenca, situada al barri de Saint Germain des Près, en la segona mostra individual internacional de l'artista.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema