Dos argentins participen al Museu de l'Empordà en un projecte d'art transfronterer

23.02.2016 | 07:11

El Museu de l'Empordà de l'Ajuntament de Figueres participa en el projecte ETAC (Espais Transfronterers d'Art Contemporani) acollint els artistes argentins Martín Heredia i Delfina Margulis, ambdós fotògrafs, realitzadors audiovisuals, que estan desenvolupant un assaig audiovisual sobre les visions de l'espai urbà que coincideixen en una mateixa ciutat, en aquest cas, Figueres.
Per desenvolupar el seu projecte organitzen al Museu de l'Empordà el taller Redescobrint Figueres,una manera original d'experimentar i descobrir les diferents visions que conviuen en la mateixa ciutat on vivim.
Durant el taller es treballarà amb jocs, mapes i relats per tornar a dibuixar la ciutat a partir de les nostres visions i les dels altres. D'aquesta manera es poden generar una xarxa de mirades que permeti a cada participant observar amb uns altres ulls un espai que ja li és conegut.
Els tallers són gratuïts i oberts a tothom. El primer tindrà lloc el pròxim dissabte 27 de febrer a les 11 del matí al Museu de l'Empordà de Figueres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema