La comèdia musical Tots som Anna Allen ret homenatge a la controvertida actriu gironina, que es va inventar una trajectòria a Hollywood, i a través de l'humor proposa una reflexió sobre la imatge pública. «No es tracta de la vida real d'Anna Allen, ni d'un biopic, sinó d'una paròdia feta amb afecte», assenyala el director del muntatge, Joan Olivé, que al costat del seu germà Pau Olivé ha escrit el text i les cançons de l'obra, que s'estrenarà avui a Barcelona.

El director va indicar ahir que tothom pot identificar-se amb Anna Allen i que la seva obra gira al voltant de la facilitat de manipular informació a través de les xarxes socials i sobre la necessitat d'aparentar una cosa que no s'és: «Som el que diem que som, tots hem mentit encara que sigui una mica», va subratllar.

L'actriu Mònica Macfer és l'encarregada de donar vida a aquesta versió d'Anna Allen, mentre que Noèlia Pérez interpreta una gran actriu del teatre català anomenada Emma Casademont, dona del director Mario Torres, el paper de l'actor Sergi Cervera, que realitza la selecció per a la producció. «És un còctel molotov d'humor», va manifestar Pérez, «cada personatge té el seu motor i les seves raons per defensar el seu territori, una cosa molt lícita i molt interessant per a la comèdia, que necessita que els personatges siguin víctimes de la situació, de la lluita d'egos i les enveges, del que volen ser i no aconsegueixen».

La companyia TesTistosTigues durà a terme les funcions, de 90 minuts de durada, fins al 24 d'abril a l'Almeria Teatre de Barcelona.